Rss

Informasjonsteknologi 1 og 2

Informasjonsteknologi 1 og 2 er to programfag fra studiespesialiserende utdanningsprogram. Det er altså i utgangspunktet forbeholdt elever som går studiespesialisering. Når man går IKT-servicefag på Nord-Gudbrandsdal VGS avd. Otta, vil man også få tilbud om å ta ett av disse fagene mens man går IKT-servicefag, som en del av PTF-faget.

Informasjonsteknologi 1

På IT1 lærer du det grunnleggende du trenger for å jobbe med bildebehandling. Her lærer du også å lage enkle sider, animasjon og databaser. Digital samtid er et viktig tema innen IT1, og du vil her lære om hvordan vi, og samfunnet vi lever i påvirkes av teknologien.

Les mer: http://www.it-1.no/

Informasjonsteknologi 2

På IT2 lærer du i hovedsak programmering. Vi bruker her et programmeringsspråk som heter C#, som er nært beslektet andre programmeringsspråk, som f.eks. C++, Java osv. Overføringsverdien er derfor stor, dersom du ønsker å studere og/eller jobbe med programmering senere. På IT2 lærer du også noe animasjon, bildebehandling, lyd- og video-redigering. Som en del av programmeringen lærer du også grunnleggende teori om planlegging og dokumentasjons av systemutvikling.

Les mer: http://www.it-2.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *